Theaterkostuums laten ontwerpen

Atelier Maskerade te Utrecht ontwerpt en maakt theaterkostuums en rekwisieten en alles wat daartussen zit. Atelier Maskerade is een zeer professioneel bedrijf. Al meer dan 30 jaar helpen wij klanten met het omzetten van hun ideeën naar concrete ontwerpen. Daarnaast kunnen wij deze ideeën ook daadwerkelijk ontwikkelen en produceren in ons atelier.

Uw wensen en behoeften staan centraal

Wij nemen de tijd voor u om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wij denken met u mee en zijn in staat om passende en originele ontwerpen te maken die precies aansluiten op uw wensen en behoeften. U vindt een compleet overzicht van de theaterkostuums en rekwisieten die wij hebben ontworpen in ons portfolio.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij tot heel veel in staat

Wij ontwerpen en realiseren niet alleen theaterkostuums en rekwisieten voor in het theater, maar wij hebben ook regelmatig opdrachten voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met allerlei verschillende soorten materialen te werken, waardoor wij ingezet kunnen worden voor heel veel verschillende bijzondere opdrachten. Wij worden ingezet voor bijzondere opdrachten zoals:

  •         Kostuums en rekwisieten voor theater
  •         Kostuums en rekwisieten voor commercials
  •         Character Kostuums en mascotte pakken
  •         Kostuums en rekwisieten voor film en TV
  •         Kostuums voor evenementen
  •         Promotie Kostuums en looppakken

Contact

Zoekt u een bedrijf voor bijzondere theaterkostuums of rekwisieten? Dan bent u bij Atelier Maskerade aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op of verstuur een e-mail. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.